Miniștrii vor sta de vorbă cu cetățenii, de Ziua Independenței, în spațiul verde din fața Executivului

  • 26 August 2019 12:01
Miniștrii vor sta de vorbă cu cetățenii, de Ziua Independenței, în spațiul verde din fața Executivului

Guvernul planifică de Ziua Independenței o activitate care se va desfășura în spațiul verde din fața clădirii executivului, numită „Cabinetul de miniștri, de vorbă cu cetățenii”. Evenimentul este planificat pentru ora 17:00 și va dura aproximativ o oră, transmite IPN.

De la ora 18:00 va începe un concert în Piața Marii Adunări Naționale. În scenă vor evolua La La Play Voice, Moldovan National Youth Orchestra, condusă de Andriano Marian, Cătălin Josan, Mani, Cristina Scarlat și Via Dacă. De asemenea, la concert vor participa Ansamblul Academic Național de dansuri populare „JOC”, Orchestra Națională de muzică populară „Lăutarii”, condusă de Nicolae Botgros, interpreții  Cristofor Aldea-Teodorovici, Ion Paladi, Maria Iliuț și Ansamblul „Crenguța de Iederă”, Surorile Osoianu etc.

În legătură cu organizarea în Piața Marii Adunări Naționale a repetiției și a manifestărilor consacrate Zilei Independenței, în perioada 25 august, ora 23.00 - 28 august, ora 05.00, va fi sistată circulația traficului rutier pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni și A. Pușkin. Circulația transportului public va fi redirecționată.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,4
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău