Ministerul Sănătății a venit cu precizări după ce Igor Dodon a declarat că patru persoane s-au infectat repetat cu COVID-19

  • 12 August 2020 14:29
Ministerul Sănătății a venit cu precizări după ce Igor Dodon a declarat că patru persoane s-au infectat repetat cu COVID-19

După ce președintele Igor Dodon a declarat că în R. Moldova au fost înregistrate cel puțin patru cazuri de reinfectare cu noul coronavirus, ministerul Sănătății a venit cu câteva precizări pentru TV8.md.

„În prezent au fost identificate câteva cazuri suspecte, care actualmente sunt documentate și analizate de specialiștii ANSP și MSMPS, pentru a se pronunța definitiv privind statutul cazurilor”, a declarat Cristina Stratulat, purtătoarea de cuvânt a instituției, potrivit sursei citate.

Președintele Igor Dodon a declarat astăzi, după ședința Consiliului Suprem de Securitate, că autoritățile au înregistrat patru cazuri de îmbolnăvire repetată de COVID-19 și că nu există imunizare colectivă la coronavirus.

"În acest moment există 7626 de cazuri active de coronavirus. 442 de persoane se află în stare gravă. De la începutul pandemiei până în prezent s-au înregistrat 28 223 de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, din care 70 la sută au fost vindecate", a declarat Igor Dodon.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău