Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat programul Granturi de îmbătrânire activă

  • 05 Februarie 2022 14:21
Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat programul Granturi de îmbătrânire activă

Ministerul Muncii și Protecției Sociale a lansat Programul de Granturi mici în domeniul îmbătrânirii active, ediția 2022, care este dedicat susținerii și promovării îmbătrânirii active în Republica Moldova.

La concurs pot participa organizațiile necomerciale care implementează proiecte și inițiative cu impact asupra promovării politicii din domeniul îmbătrânirii active la nivel național, cât și regional. Sunt încurajate să depună proiecte organizațiile care dispun de cofinanțare, acorduri de parteneriat cu diferite instituții și donatori locali și internaționali și pot justifica o contribuție proprie de cel puțin 10%, din valoarea totală a proiectului, transmite IPN.

Proiectele înaintate spre finanțare vor avea o durată maximă de implementare de 7 luni, conform regulamentului Programului de Granturi. Dosarele pot fi depus până la data de 31 martie 2022, ora 16.00, la Cancelaria Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Toate proiectele care au îndeplinit criteriile de solicitare a finanțării vor fi evaluate de către o comisie, iar în urma obținerii unui aviz pozitiv Ministerul Muncii și Protecției Sociale va încheia un contract de finanțare cu aplicantul.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:1,03 m/s
Fri
13
Sat
15
Sun
13
Mon
13
Tue
13
Arhivă Radio Chișinău