Ministerul Educației și Cercetării lansează concursul pentru selectarea localității ce va deține statutul ,,Capitala Tineretului 2022”

  • 15 Septembrie 2021 10:42
Ministerul Educației și Cercetării lansează concursul pentru selectarea localității ce va deține statutul ,,Capitala Tineretului 2022”

Programul presupune selectarea unei localități din Republica Moldova, în cadrul căreia, pe parcursul unui an, autoritățile administrației publice centrale și locale, organizațiile necomerciale, cele internaționale și societatea civilă vor desfășura activități destinate susținerii tinerilor.

Orice localitate din Republica Moldova (cu excepția mun. Chișinău și localitățile deținătoarele ale titlului ,,Capitala Tineretului” în ultimii 3 ani de la ediția pentru care se aplică) ce se distinge într-un mod pozitiv și prezintă un program ambițios pentru implicarea și dezvoltarea tinerilor, poate deveni Capitala Tineretului, devenind ulterior un model de dezvoltare pentru alte localități din țară.

La Program aplică autoritățile administrației publice locale de nivelul întâi, inclusiv cele constituite în unitatea teritorială autonomă Găgăuzia, și autoritățile administrației publice locale de nivelul al doilea constituite pe teritoriul municipiului, cu excepția municipiului Chișinău și a autorităților administrației publice locale care au deținut titlul ,,Capitala Tineretului” în ultimii 3 ani (s. Costești, r-nul Ialoveni –anul 2019, com. Sipoteni, r-nul Călărași -anul 2020 și 2021).

Condițiile de participare le găsiți aici

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău