Ministerul Economiei vine cu precizări privind măsurile anti-COVID-19 în domeniul HoReCa

  • 01 Septembrie 2021 14:27
Ministerul Economiei vine cu precizări privind măsurile anti-COVID-19 în domeniul HoReCa

Ministerul Economiei al Republicii Moldova vine cu precizări ca urmare a informațiilor eronate apărute în spațiul public despre desfășurarea activității antreprenoriale în condiții de pandemie.

Ședința convocată de ministrul Sergiu Gaibu cu reprezentanții mediului de afaceri a avut un scop consultativ pentru a discuta eventualele propuneri către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) pentru a diminua riscul pandemic. Ministerul Economiei nu obligă angajații HoReCa să prezinte documente confirmativ anti COVID 19 așa cum se menționează în presă, se arată în comunicatul instituției.
 
Ministerul Economiei precizează că eventualele decizii privind activitatea agenților economici sunt adoptate de către Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP), iar la moment măsurile respective sunt doar la nivel de discuții/propuneri.
 
Astfel, Ministerul Economiei îndeamnă reprezentanții mass-media să evite interpretările eronate care induc crearea unor percepții greșite în rândul agenților economici și al societății.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
11,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:5,66 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău