Ministerul de Externe pune la dispoziția cetățenilor români "Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018"

  • 09 Iunie 2018 12:35
Ministerul de Externe pune la dispoziția cetățenilor români

Ministrul român de Externe pune la dispoziția cetățenilor români "Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018". Ghidul, care poate fi găsit pe site-ul și pe pagina de Facebook a Ministerului, prezintă informații utile pentru desfășurarea în bune condiții a călătoriei în Federația Rusă, precum și o serie de norme de conduită impuse în incinta stadioanelor unde se vor disputa meciurile.

Ministrul român de Externe pune la dispoziția cetățenilor români "Ghidul pentru Campionatul Mondial de Fotbal 2018". Ghidul, care poate fi găsit pe site-ul și pe pagina de Facebook a Ministerului, prezintă informații utile pentru desfășurarea în bune condiții a călătoriei în Federația Rusă, precum și o serie de norme de conduită impuse în incinta stadioanelor unde se vor disputa meciurile.

Într-un comunicat citat de Radio România Actualități, MAE reamintește că românii au la dispoziție serviciul de alertă prin SMS și aplicația "Călătorește în siguranță", ce oferă informații, sfaturi și posibilitatea de alertare în cazul unor situații speciale în țara în care aceștia se află.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
11,63
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău