Ministerul de externe a găzduit o sesiune de instruire în domeniul diplomației economice

  • 24 Noiembrie 2021 12:31
Ministerul de externe a găzduit o sesiune de instruire în domeniul diplomației economice

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a găzduit sesiunea de instruire în domeniul diplomației economice oferită de doi experți din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Comerțului de la Budapesta.

Scopul sesiunii a fost de a face un schimb de bune practici moldo-ungare în domeniul diplomației economice. A fost prezentată, în mod special, expertiza ungară în domeniile atragerii investițiilor și promovării exporturilor.

Acțiunea se încadrează în obiectivul consolidării capacităților instituționale în domeniul diplomației economice în vederea sporirii eficienței și calității acestora și este desfășurată urmare a înțelegerilor convenite a șefului diplomației Republici Moldova Nicu Popescu în cadrul vizitei la Chișinău a ministrului de externe maghiar Péter Szijjártó din 17 septembrie 2021.

 

În cadrul sesiunii au participat reprezentanți ai Ministerului Economiei, Agenției de Investiții și Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene din Republica Moldova, se arată în comunicat.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:50 %
Vint:2,06 m/s
Tue
28
Wed
28
Thu
23
Fri
25
Sat
25
Arhivă Radio Chișinău