Ministerul Afacerilor Interne, despre sechestrarea celor patru cetățeni moldoveni | Nu avem nicio informație despre doi dintre ei

  • 12 Octombrie 2020 12:07
Ministerul Afacerilor Interne, despre sechestrarea celor patru cetățeni moldoveni | Nu avem nicio informație despre doi dintre ei

La cinci zile de la sechestrarea a patru cetățeni moldoveni de către forțele de securitate de la Tiraspol, ministerul Afacerilor Interne afirmă că nu are nicio informație despre doi dintre ei. Consiliera în comunicare a ministrului de Interne, Alina Zbancă, a precizat pentru Cotidianul.md că polițiștii întreprind măsuri pentru a lua legăturii cu ei, dar fără niciun rezultat.

Nu doar polițiștii întâmpină dificultăți în acest caz, ci și procurorii.

Șeful Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, Ion Caracuian, a declarat că nu s-a reușit până acum audierea celorlalți doi moldoveni, care au fost eliberați. Ion Caracuian a declarat că Andrei Amarfi și Alexandru Puris se află la domiciliul lor din stânga Nistrului și au interdicția de a părăsi zona, iar dacă o vor încălcă, ei vor fi arestați de către forțele de securitate de la Tiraspol.

Între timp, procurorii afirmă că au audiat cinci martori și au persoane asupra cărora planează unele suspiciuni, însă Ion Caracuian a refuzat să ofere mai multe detalii.

Cei patru moldoveni au fost sechestrați în perioada 7-8 octombrie de către forțele de securitate de la Tiraspol.

Procuratura Generală a inițiat un dosar pentru faptul răpirii unor persoane și uzurparea de calități oficiale. Cauza penală este investigată de Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:31 %
Vint:13,38 m/s
Sat
16
Sun
17
Mon
19
Tue
16
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău