Militarii Armatei Naționale continuă acțiunile de informare a populației despre necesitatea vaccinării

  • 31 Octombrie 2021 13:08
Militarii Armatei Naționale continuă acțiunile de informare a populației despre necesitatea vaccinării

Militarii Armatei Naționale continuă acțiunile de informare a populației despre necesitatea vaccinării ca modalitate de prevenire a răpândirii Covid -19, în cadrul ”Săptămânii imunizării”.

Astfel, după ce ieri sâmbătă, 30 octombrie, militarii au împărțit pliante și au vorbit despre beneficiile imunizării într-o serie de raioane cu cea mai mică rată de vaccinare, astăzi, echipe de voluntari din mai multe uități militare s-au deplasat în localități din raioanele Cantemir, Drochia, Fălești și Sîngerei.
Îndemnul militarilor către cetățeni a fost: ”Să nu fim indiferenți, să devenim solidari în lupta cu Covid-19, să ne vaccinăm ca să putem reveni la viața dinaintea pandemiei!”.
 
Militarii au reamintit doritorilor de a se vaccina că o pot face în cadrul punctului de vaccinare deschis în fiecare localitate, care va activa în regim extins în acest weekend.
Săptămâna imunizării este desfășurată de Ministerul Sănătății, în parteneriat cu Organizația Mondială a Sănătății, UNICEF Moldova, Banca Mondială și alți parteneri.
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
14,96
Cer acoperit de nori
Umiditate:74 %
Vint:4,63 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău