Militari ucraineni din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale au efectuat un atac pe teritoriul regiunii Belgorod / Video

  • 05 Ianuarie 19:59
Militari ucraineni din cadrul Forțelor pentru Operații Speciale au efectuat un atac pe teritoriul regiunii Belgorod / Video

Un grup de militari ucrainei din cadrul unei unități de forțele pentru operații speciale a Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina (GUR) au efectuat o operațiune care avea ca obiectiv elidarea unor oficiali de rang înalt din cadrul Forțelor Armate Ruse, relatează DefenseRomania.

Acesta informație apare într-un raportat publicat azi de biroului de presă al Serviciului de Informații al Apărării din Ucraina (GUR), menționează DefenceRomania.ro.

Potrivit GUR, mai mulți oficiali de rang înalt din cadrul Forțelor Armate Ruse a planificat să efectueze o inspecție a unităților rusești din districtul Graivoronsky din regiunea Belgorod, pe fondul nenumăratelor plângeri ale personalului militar cu privire la condițiile de muncă.

Înainte de sosirea "inspectorilor" de la Moscova, militari ruși detașați aici au început să efectueze misiuni de geniu în apropierea centrelor și punctelor militare care urmau să fie inspectate.

Pentru a provoca pierderi în rândul militarilor ruși și pentru a le afecta moralul, Serviciul de Informații al Apărării (GUR) din Ucraina a planificat și a desfășurat o operațiune specială în regiunea Belgorod.

În timpul misiunii, un grup de militari ucraineni a minat singurul drum folosit de soldații ruși în zona specificată și au pregătit o ambuscadă în jurul acestuia.

După cum se poate observa în materialul video publicat de GUR, militarii ucraineni au atacat, de asemenea, o fortăreața rusă, recurgând la un atac combinat cu armament ușor și mortiere. Numărul total al rușilor uciși și răniți în timpul atacului asupra pozițiilor lor și al exploziei minei este în curs de stabilire.

Direcția Principală de Informații (GUR) desfășoară numeroase operațiuni pe raza teritoriilor ocupate, precum și dincolo de acestea, direct pe teritoriul Federației Ruse.

Una dintre aceste operațiuni, desfășurată de agenție anul trecut și dezvăluită parțial publicului, a fost un raid al unității de forțe speciale Timur în Crimeea ocupată.

Un grup de militari ucraineni puternic înarmat a traversat Marea Neagră cu bărci și ski jet-uri modificate și a debarcat pe coasta peninsulei la nord de satul Severne.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:5,14 m/s
Mon
15
Tue
15
Wed
14
Thu
16
Fri
16
Arhivă Radio Chișinău