Milionarul Alexandru Pincevschi a primit mandat de arest pentru 25 de zile, în izolatorul CNA

  • 28 Aprilie 2017 06:33
Milionarul Alexandru Pincevschi a primit mandat de arest pentru 25 de zile, în izolatorul CNA

Milionarul Alexandru Pincevschi, reținut în dosarul parcărilor cu plată din municipiul Chișinău, a primit mandat de arest pentru 25 de zile în izolatorul CNA.

La ieșirea din sala de judecată, milionarul a declarat că nu are nicio atribuție la acest dosar. Avocații săi consideră nemotivată decizia instanței și au declarat că o vor contesta. Potrivit apărării omului de afaceri, acesta nu ar avea nicio atribuție la licitații și nici la firmele care ar fi participat la concurs. Singura sa implicare constă în acordarea de consultații firmei din Austria, care a câștigat licitația pentru a amenaja locuri de parcare cu plată în Chișinău.

În această dimineață, Judecătoria Buiucani a emis mandat de arest la domiciliu, pentru 30 de zile, pentru viceprimarul Nistor Grozavu, cercetat în același dosar. Instanța a mai decis plasarea fostului consilier municipal Ghenadie Ivașcenco în arest preventiv pentru 30 de zile și a reprezentantului unei companii pentru 20 de zile.

Și șeful Direcției Transport și Căi de Comunicație, Igor Gamrețchi, reținut în același dosar așteaptă decizia instanței. El le-a declarat jurnaliștilor că nu are nicio atribuție și că nu a participat la licitații.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
23,29
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău