Mii de localuri din Republica Moldova au fost verificate în weekend de polițiști

  • 16 Noiembrie 2021 10:29
Mii de localuri din Republica Moldova au fost verificate în weekend de polițiști

În weekend au fost intensificate măsurile de răspuns la urgența de sănătate publică, precum și diminuarea riscului de răspândire a infecției cu COVID-19. Astfel, 5 346 de localuri au fost verificate, fiind depistate 576 de încălcări, comunică MOLDPRES.

Potrivit poliției, în perioada 12-14 noiembrie, peste 2 000 de polițiștii din mai multe raioane ale țării, au desfășurat ample activități de prevenire a infracțiunilor, verificare a respectării măsurilor de profilaxie și combatere a virusului Covid-19, asigurare a siguranței rutierei, ordini și siguranței publice, scrie sursa citată.

În cadrul operațiunii „Cascada”, împreună cu angajații ai Inspectoratului General de Carabinieri, Poliției de Frontieră, dar și ai Serviciului Vamal au fost desfășurate acțiuni de supraveghere a spațiilor cu flux sporit de persoane și documentarea în cazul depistării unor încălcări, verificarea deținătorilor de arme, monitorizarea și prevenirea comercializării băuturilor spirtoase în intervalul de timp 22:00-08:00, supravegherea respectării regimului de viteză stabilit, dar și documentarea șoferilor care au comis derogări de la Regulamentul circulației rutiere.

În urma controalelor, oamenii legii au depistat peste 1 000 de încălcări.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
10,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:0,51 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău