Mihai Popșoi s-a întâlnit cu co-președinții grupului de prietenie pentru Moldova

  • 19 Aprilie 14:57
Mihai Popșoi s-a întâlnit cu co-președinții grupului de prietenie pentru Moldova

„La Washington DC i-am revăzut cu drag pe co-președinții grupului de prietenie pentru Moldova (Moldova Caucus) din cadrul Congresului SUA, Michael Lawler și Deborah K. Ross, doi prieteni sinceri ai țării noastre.”, relatează vicepremierul Mihai Popșoi pe pagina lui de Facebook.

 
„Am discutat despre situația de securitate regională, evoluțiile politice din Republica Moldova, provocările asociate agresiunii ruse din Ucraina, precum și prioritățile pe dimensiunea integrării europene, inclusiv eforturile de reformă menite să contribuie la deschiderea negocierilor de aderare la UE.
 
Am mulțumit congresmanilor pentru ajutorul constant pe care îl oferă, inclusiv prin promovarea rezoluțiilor de sprijin pentru agenda de reforme a țării noastre. La fel, am accentuat importanța continuării asistenței pentru Ucraina și susținerea acesteia în promovarea democrației pe întreg continentul european. Republica Moldova susține ferm prietenii ucraineni și este gata să se implice în procesul de reconstrucție a Ucrainei în ajutorul oferit pe timp de război în asigurarea tranzitului de cereale și adăpostirea refugiaților.”, susține Popșoi.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Arena Națională
Meteo Chișinău
13,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău