Mihai Popșoi: Forțele de dreapta sunt destul de unificate. Există șanse reale ca PAS să ia majoritatea

  • 28 Aprilie 2021 08:23
Mihai Popșoi: Forțele de dreapta sunt destul de unificate. Există șanse reale ca PAS să ia majoritatea

„În ce mă privește, eu spun că forțele de dreapta sunt destul de unificate, după cum arată sondajele. Există o șansă reală ca PAS, pe care îl reprezint, să ia majoritatea”, a declarat deputatul PAS Mihai Poșoi la emisiunea Punctul pe AZi de la TVR MOLDOVA.

Deputatul a spus că ar fi bine ca, pe lângă PAS, să treacă în Parlament și alte partide de dreapta.

„Aceasta ar crește șansele și ar oferi garanții 100% unei majorități pro-europene. Avem experiența blocurilor electorale de la locale și parlamentare, care au avut deficiențe, să o spun diplomatic. Dacă se dorește, se poate face un bloc unionist, un bloc din alte partide de dreapta, care să muncească împreună să se asigure că trec pragul”, a spus Mihai Popșoi.

Potrivit acestuia, PAS nu se va asocia cu niciun partid va merge singul în alegeri.

„Dacă se dorește bloc, acesta se poate face nestingherit. Noi sprijinim asemenea demersuri”, a completat Mihai Popșoi.

Alexandru Slusari, deputat din partea Partidului Platforma DA, a declarat în cadrul emisiunii că nimeni din viitorul parlament nu va avea 50 de mandate.

„Campania electorală va fi una destul de complicată și de murdară. Cele mai corecte alegeri, când poliția a contracarat corupția electorală, au fost în toamna lui 2019, la alegerile locale. Cu părere de rău, aceste alegeri vor fi organizate cu coruperea masivă și nestingherită a mai multor actori politici”, a spus Alexandru Slusari, care a mai adăugat că, fără Platforma DA, nu se va putea face o majoritate pro-europeană.â

Deputatul a mai precizat că altă ieșire decât alegerile anticipate nu există. și că trebuie făcut un bloc între toate forțelor europene și pro-românești pentru a fi sigură o majoritate pro-europeană.

Sursa: TVR MOLDOVA

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău