Mihai Cîrlig va fi demis din funcție și exclus din Partidul Liberal

  • 25 Martie 2013 13:13
Mihai Cîrlig va fi demis din funcție și exclus din Partidul Liberal

Pretorul sectorului Râșcani din Chișinău, Mihai Cîrlig, va fi demis din funcție și exclus din Partidul Liberal, a anunțat luni, 25 martie, primarul Dorin Chirtoacă.

Potrivit edilului Capitalei, Mihai Cârlig ar fi comis mai multe abateri și ar fi încercat să preia în mod frudulos un imobil cu suprafața de 500 de metri pătrați din centrul municipiului ce aparține Societății pe Actiuni Speranța Unic. 

Primăria deține 60 la sută din acțiuni la Speranța Unic, iar  Mihai Cîrlig este președinte al consiliului de administrație al întreprinderii. Din cauza gestionării defectuase a întreprinderii, municipalitatea a fost pe punctul de a pierde acest imobil de pe strada Ștefan cel Mare, a declarat Dorin Chirtoacă în ședința de astăzi Primăriei.

Primarul Capitalei a mai adăgat că Mihai Cîrlig va fi demis, conform Codului muncii, în următoarele zile, fără a avea posibilitatea de a se restabili în funcție.

În replică, pretorul sectorului Râșcani a declarat că prin astfel de acțiuni Dorin Chirtoacă riscă să-și piardă credibilitatea.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău