Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, îndeamnă cetățenii R. Moldova să iasă la vot

  • 01 Noiembrie 2020 15:22
Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, îndeamnă cetățenii R. Moldova să iasă la vot

Mihai Chirică, primarul municipiului Iași, România, îndeamnă cetățenii R. Moldova să iasă la vot, pentru a alege o cale democratică pe care trebuie să o urmeze R. Moldova.

„Astăzi, într-un context dificil economic, politic, dar, mai ales, sanitar, Republica Moldova își alege Președintele pentru următorii 4 ani.

Vreau să transmit un mesaj foarte limpede către toți cetățenii moldoveni, inclusiv pentru cei care lucrează sau studiază în România, dar în special la Iași: vă rog să mergeți la vot și să alegeți candidatul care prezintă garanția orientării Republicii Moldova spre Vest, spre valorile europene!

Drumul dezvoltării economice și sociale a Republicii Moldova trece prin România. Dincolo, spre Est, nu poate exista decât stagnare, supunere și umilință de care, sunt convins, moldovenii s-au săturat.

Dragi moldoveni, aveți curajul de a întoarce privirea și inima către modernitate, civilizație și valorile democratice de care ați fost privați prea multă vreme!
De la Iași, Capitală Istorică a României înfrățită cu Chișinăul, vă îndemn să alegeți calea spre democrație, respect și libertate! Alegeți calea spre Europa!”, a scris Mihai Chirică pe pagina sa de Facebook. 
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
13,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:75 %
Vint:3,6 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău