Microsoft a adăugat suport pentru sincronizarea pozelor și a mesajelor SMS între smartphone și PC-uri cu Windows 10

  • 10 Septembrie 2018 18:36
Microsoft a adăugat suport pentru sincronizarea pozelor și a mesajelor SMS între smartphone și PC-uri cu Windows 10

Rămas fără un OS propriu pentru telefoane mobile, Microsoft a ales o strategie poate mai profitabilă, de a extinde cât mai mule dintre serviciile proprii către platformele mobile deja consacrate și asigura o comunicare cât mai bună a acestor dispozitive cu platforma Windows 10 pentru PC.

Nu este ceva nou, Apple asigurând de mult timp sincronizarea și transferuri automate de date între dispozitivele iOS și PC-urile bazate pe Mac OS. Dar în cazul Microsoft vorbim despre compatibilitate cu ambele platforme mobile, Android și iOS, mărind substanțial baza de utilizatori care ar putea să prefere Windows 10 pentru interacțiunea cu telefonul mobil.

Astfel, începând cu build-ul 1803, Windows 10 va permite sincronizarea automată a pozelor obținute pe telefonul și chiar trimiterea de mesaje SMS din fața PC-ului. Funcționalitatea aflată deocamdată la un stadiu limitat va permite în cele din urmă dictarea mesajelor SMS din fața PC-ului, folosind tehnologii de recunoaștere vocală, cât și scrierea de mână folosind Windows Ink.

Momentan, aplicația pentru mobil creată pentru a asigura funcționalitatea necesară, numită în mod sugestiv Your Phone, este disponibilă doar în versiune pentru Android, deși Microsoft promite și o ediție pentru iPhone care ar urma să fie finalizată în viitorul apropiat.

Sursa: Go4it

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:5,14 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
8
Tue
11
Wed
15
Arhivă Radio Chișinău