Mick Jagger a lansat două melodii cu tematică politică, în care deplânge Anglia "pierdută"

  • 28 Iulie 2017 17:25
Mick Jagger a lansat două melodii cu tematică politică, în care deplânge Anglia

Solistul The Rolling Stones Mick Jagger a lansat două melodii în care deplânge Anglia "pierdută", evocând revoltele sociale provocate de Brexit și de alte evenimente social-politice, în prima sa incursiune în politică din cariera sa solo, informează DPA.

"Sunt încântat să vă împărtășesc muzică nouă! Am început să scriu aceste două melodii în urmă cu mai multe săptămâni și am vrut să vi le arăt imediat", a scris Jagger, 74 de ani, pe Facebook joi seara.

"Simt o ușoară revenire la vremurile când puteai fi mai liber și lucrurile erau mai simple, înregistrând și distribuind imediat", a mărturisit artistul, adăugând că a scris cântecele în aprilie.

Cele două melodii abordează teme precum știrile false (fake news), corupția, refugiații, imigrația, eroziunea drepturilor omului și diviziunile socio-economice din Marea Britanie.

Una dintre acestea, "England Lost", ale cărei versuri par scrise din perspectiva unui fan de fotbal, include colaborarea cu rapperul Skepta.

Cea de-a doua melodie "Gotta Get a Grip" este un îndemn la încercarea de a avea în continuare o viață normală în pofida "haosului, crizei, instabilității și ISIS".

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
22,24
Câțiva nori
Umiditate:53 %
Vint:2,57 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău