Michael Cohen | Donald Trump știa de întrevederea între apropiații săi și oficialii ruși care s-au oferit să furnizeze informații compromițătoare despre Hillary Clinton

  • 27 Iulie 2018 12:13
Michael Cohen | Donald Trump știa de întrevederea între apropiații săi și oficialii ruși care s-au oferit să furnizeze informații compromițătoare despre Hillary Clinton CNN

Fostul avocat al președintelui SUA, Michael Cohen, a declarat că Donald Trump știa în avans de întrevederea din 2016, în urma căreia rușii s-au oferit să furnizeze informații compromițătoare despre Hillary Clinton, au informat mai multe surse, relatează site-ul postului CNN, citat de Mediafax.

Potrivit surselor, care au vorbit în condiții de anonimitate, Cohen este dispus să discute despre acest lucru cu procurorul special Robert Mueller.

Afirmațiile lui Cohen ar contrazice negările lui Donald Trump, a avocatului său și a altor oficiali din cadrul Administrației care susține că președintele american nu avea cunoștiințe cu privile la întrevederea de la Trump Tower.

Cohen susține că era prezent, împreună cu alte persoane, când Donald Trump a fost informat despre întrevedere. Liderul de la Casa Albă ar fi încurajat aceată întrevedere, susțin sursele.

Sursa: Mediafax

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:1,03 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău