Maia Sandu: Sunt sigură că, la un moment dat, Plahotniuc va fi extrădat

  • 08 Septembrie 2020 14:08
Maia Sandu: Sunt sigură că, la un moment dat, Plahotniuc va fi extrădat

Maia Sandu, președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), consideră că odată cu venirea ei la putere, Vladimir Plahotniuc va fi extrădat în Moldova.

Potrivit agenției INFOTAG, ea a remarcat, la postul Pro TV, că acest lucru necesită și implicarea procuraturii, care trebuie să funcționeze corect, deoarece "acum nu se vede ca procuratura să-și facă treaba bine".

"Nu știm ce e în aceste documente (privind extrădarea lui Plahotniuc, predate părții americane -"I."), cât de serioase sunt, pentru a asigura cu adevărat o decizie promptă cu privire la extrădare. Sunt sigură că, la un moment dat, Plahotniuc va fi extrădat, dar totul depinde de calitatea dovezilor furnizate de Procuratura Generală", a declarat politiciana, care candidează la funcția de președinte al Republicii Moldova.

Referindu-se la viitoarele alegeri prezidențiale, ea a menționat că "este extrem de important să se asigure mobilizarea în al doilea tur și acest lucru se referă nu numai la forțele politice, ci și la societatea civilă, la primarii independenți".

"În această campanie luptăm cu Igor Dodon, nu cu partenerii noștri de pe flancul centru-dreapta. Este clar pentru toți cine reprezintă principala amenințare pentru țară și de ce este necesar să fim uniți și să asigurăm o campanie curată, fără atacuri reciproce între cei care se opun lui Dodon", a spus Sandu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău