METEO | Instabilitate atmosferică și vreme posomorâtă. Temperaturile prognozate pentru astăzi, 6 octombrie

  • 06 Octombrie 09:27
METEO | Instabilitate atmosferică și vreme posomorâtă. Temperaturile prognozate pentru astăzi, 6 octombrie

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că astăzi, 6 octombrie, vremea în Republica Moldova va fi instabilă, cu perioade de ploi și posibilități de furtuni, iar temperaturile se mențin moderate pentru această perioadă a anului.

Astfel, astăzi, în Chișinău, sunt prognozate temperaturi maxime de 19,6°C și minime de 16,5°C. Vremea va fi caracterizată de precipitații frecvente pe parcursul întregii zile, cu o probabilitate maximă de precipitații de 100%.

Pe parcursul dimineții și până la prânz se vor înregistra ploi ușoare până la moderate, însoțite ocazional de descărcări electrice. După-amiaza, cerul va rămâne mai mult noros, cu șanse reduse de ploaie.

Mâine, 7 octombrie, vremea se va îmbunătăți ușor comparativ cu ziua de astăzi. Temperaturile maxime vor ajunge la 16,4°C, iar minimele vor scădea la aproximativ 13,0°C. Se așteaptă ca ploile să fie mai puțin frecvente decât astăzi, cu o probabilitate maximă de precipitații de 65%.

Amintim că meteorologii au emis cod galben de instabilitate atmosferică, valabil pentru perioada: 5 octombrie, ora 18:00 - 7 octombrie, ora 12:00.

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina credinței
Meteo Chișinău
18,29
Câțiva nori
Umiditate:99 %
Vint:1,54 m/s
Mon
15
Tue
16
Wed
17
Thu
18
Fri
20
Arhivă Radio Chișinău