Mesajul și precizările Ambasadei României referitor la cazul de deces al șoferului de la punctul „Albița”

  • 07 August 2020 19:54
Mesajul și precizările Ambasadei României referitor la cazul de deces al șoferului de la punctul „Albița”

Ambasada României în Republica Moldova a luat act, cu deplină compasiune, de informațiile apărute în presă legate de decesul persoanei cu dublă cetățenie, română și a Republicii Moldova, survenit în data de 5 august 2020, la orele 22.15 în Punctul de trecere a frontierei  ALBIȚA.

Potrivit sursei citate, incidentul a survenit pe sensul de intrare în România, la aproximativ 100 metri înaintea zonei de control al documentelor, infirmându-se, astfel, presupusa legătură de cauzalitate între decesul acesteia și  nepermiterea intrării în România. Persoana prezenta dureri toracice, fapt pentru care personalul Direcției de Sănătate Publică Vaslui a acordat primul ajutor, până la sosirea echipajului medical de la  Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui-secția Huși.

Ambasada României în Republica Moldova transmite, pe această cale, sincere condoleanțe familiei îndoliate.

Ambasada României în Republica Moldova subliniază faptul că tuturor persoanelor care doresc să intre în România li se permite accesul în condițiile și cu respectarea prevederilor actelor normative adoptate, de autoritățile române, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer fragmentat
Umiditate:91 %
Vint:2,57 m/s
Wed
5
Thu
4
Fri
5
Sat
8
Sun
8
Arhivă Radio Chișinău