Mesajul președintei Maia Sandu cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Poliției de Frontieră: De profesionalismul, bunăvoința și corectitudinea voastră depinde cum suntem văzuți în lume

  • 10 Iunie 17:13
Mesajul președintei Maia Sandu cu ocazia celei de-a 30-a aniversări a Poliției de Frontieră: De profesionalismul, bunăvoința și corectitudinea voastră depinde cum suntem văzuți în lume

Președinta Maia Sandu a transmis un mesaj pentru toți cei care muncesc în cadrul Poliției de Frontieră a R.Moldova. Șefa statului a menționat că această structură este importantă deopotrivă pentru stat și pentru societate, și i-a felicitat cu prilejul celor 30 de ani de la fondarea instituției, potrivit unui comunicat al Președinției.

„Efortul dumneavoastră înseamnă liniște și siguranță pentru cetățeni, și o bună imagine a țării noastre. Voi sunteți cei care-i întâmpină, la hotar, pe oaspeții care vin să viziteze Moldova, dar și pe moldovenii care se întorc acasă”, a spus președinta Maia Sandu în mesajul său. „De profesionalismul, bunăvoința și corectitudinea voastră depinde cum suntem văzuți în lume. Așa cum s-a întâmplat în această primăvară, când ați muncit zi și noapte, cu empatie și abnegație, pentru a răspunde la drama refugiaților din Ucraina. Iar astfel ați contribuit la efortul nostru comun de solidaritate față de țara vecină”, a subliniat șefa statului.

Ea le-a mulțumit angajaților Poliției de Frontieră pentru profesionalismul și abnegația de care au dat dovadă în acești 30 de ani, iar familiilor lor - pentru că îi susțin în această muncă grea. „Vă doresc sănătate și multă putere, ca să serviți în continuare, cu devotament și demnitate, Republica Moldova”, a încheiat mesajul său președinta Maia Sandu.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:3,6 m/s
Sat
9
Sun
11
Mon
5
Tue
1
Wed
-1
Arhivă Radio Chișinău