Mesajul lui Vladislav Gribincea după desemnarea procurorului general de către CSP

  • 29 Noiembrie 2019 09:43
Mesajul lui Vladislav Gribincea după desemnarea procurorului general de către CSP

Juristul Vladislav Gribincea, care a candidat la funcția de procuror general, a transmis un mesaj după ce Consiliul Superior al Procurorilor l-a desemnat pe Alexandr Stoianoglo pentru a ocupa această funcție.

El le-a mulțumit celor care l-au încurajat, i-au acordat încredere și i-au dat lecții de viață în perioada când a participat la concursul pentru funcția de procuror general. 

„Indiferent de rezultatul alegerilor, după alegeri viața continuă. Tragem concluziile, învățăm lecțiile și mergem înainte. Noi nu putem renunța la idealuri dacă dorim să fim mai buni! Este mai puțin relevant cine e persoana care stă în fotoliul Procurorului General, atât timp cât în procuratură lucrurile se mișcă în direcția corectă, că corupția în justiție este combătută eficient, că procuratura nu este folosită în jocuri politice, iar procurorii sunt liberi să facă ce le dictează conștiința! Îi urez succes dlui Alexandr Stoianoglo în noua funcție. Provocările sunt mari, iar asteptarile ridicate. Va fi greu! Sper să nu dezamăgiți!”, a declarat Vladislav Gribincea.

Menționăm că CSP a anunțat ieri seara că l-a selectat pe Alexandr Stoianoglo pentru funcția de procuror general și urmează ca Igor Dodon să decidă dacă-l va numi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
22,18
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:3,6 m/s
Wed
15
Thu
8
Fri
8
Sat
7
Sun
4
Arhivă Radio Chișinău