Mesajul lui Klaus Iohannis, după incendiul din Bamboo: Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate

  • 21 Ianuarie 2017 10:49
Mesajul lui Klaus Iohannis, după incendiul din Bamboo: Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate

Președintele Klaus Iohannis spune că, din câte se pare, reguli și legi au fost din nou încălcate în cazul incendiului de la Bamboo și atrage atenția că societatea va fi mereu în pericol atât timp cât legea nu va fi aceeași pentru toți, transmite Digi24.

„În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți și mulțumesc salvatorilor!”, a scris președintele Klaus Iohannis pe contul de Facebook.

Un incendiu puternic s-a produs sâmbătă dimineață în clubul Bamboo, în jurul orei 3:30. Aproape 40 de oameni au fost răniți și transportați la mai multe spitale. Acum mai sunt internați șase, din care unul în stare mai gravă. O informație extrem de importantă vine de la secretarul de stat Raed Arafat care spune că nu exclude posibilitate ca sub dărămături să fi rămas oameni. Clubul s-a prăbușit după incendiu, flăcările au fost stinse, dar mai sunt focare care ard mocnit și căutarile nu pot fi făcute temeinic acum. Informații importante vin de la reprezentanții Primăriei sectorului 2, care spun că localul NU avea autorizație de funcționare! Un martor ocular a spus ca în club s-a fumat pe ascuns toată noaptea. Iar locatarii blocurilor de vizavi spun că accesul inițial al pompierilor a fost îngreunat de faptul că era blocată strada de taxiuri și mașini.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:48 %
Vint:3,09 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
14
Fri
11
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău