Mesajul Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune

  • 25 Octombrie 2016 20:09
Mesajul Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune

Membrii Consiliului de Administrație al Societății Române de Radiodifuziune, reuniți în sedință extraordinară, desfașurată marți, 25 octombrie, au transmis prin intermediul lui Ovidiu Miculescu, Președinte Director General al SRR, următorul mesaj adresat ascultătorilor Radio România referitor la posibilele consecințe ale eliminării taxei radio-tv:

"Bună seara! Dragi ascultători, marți, 25 octombrie, în urma unei decizii politice, Radioul public riscă să intre în cea mai profundă criză din istoria sa de 88 de ani.

Împreună cu membrii Consiliului de Administrație și managamentul societății, doresc să vă asigur că ne vom onora, la fel ca întotdeauna, misiunea publică, în respect față de valorile democrației, ale Constituției României și față de cetățenii României.

Chiar și în acest moment de incertitudine profundă pentru Radioul public, vom continua să ne îndeplinim misiunea cu acelasi devotament și profesionalism.

Totodată, nu renunțăm la ideea de a apara acest serviciu public de interes național și strategic de orice fel de ingerințe politice, care riscă să-l transforme într-un subcapitol bugetar.

Vom continua să păstrăm legătura directă cu ascultătorii, așa cum Radio România a făcut-o permanent, din 1928 și până astăzi, în spiritul democrației și al valorilor europene. Vă mulțumim tuturor celor care ne sunteți alături.”

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
13,24
Cer fragmentat
Umiditate:76 %
Vint:6,17 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău