Mesajul Ambasadei SUA la Chișinău: Independența și suveranitatea Republicii Moldova sunt vitale

  • 27 August 10:41
Mesajul Ambasadei SUA la Chișinău: Independența și suveranitatea Republicii Moldova sunt vitale

„Independența și suveranitatea Republicii Moldova sunt vitale, în special pe măsură ce continuați să vă croiți calea spre democrație, prosperitate și securitate pentru toți cetățenii”, se arată în mesajul transmis de Ziua Independenței Republicii Moldova de Ambasada SUA la Chișinău. Prin vocea însărciantului cu afaceri Nina Maria Fite, reprezentanța diplomatică americană amintește de prietenia durabilă dintre SUA și Republica Moldova, transmite Radio Chișinău.

„Dragi cetățeni ai Republicii Moldova,

Mi s-a acordat onoarea de a reprezenta Statele Unite în calitate de Chargé d'Affaires în Republica Moldova timp de aproape două luni și, în acest scurt timp, am fost profund impresionată de frumusețea, unicitatea și căldura oamenilor din Republica Moldova. În numele Ambasadei SUA, adresez cele mai sincere felicitări Republicii Moldova și cetățenilor săi cu ocazia marcantă a celei de-a 33-a aniversări a Zilei Independenței.
 
Independența și suveranitatea Republicii Moldova sunt vitale, în special pe măsură ce continuați să vă croiți calea spre democrație, prosperitate și securitate pentru toți cetățenii. Statele Unite rămân ferm angajate să colaboreze cu Republica Moldova pentru a sprijini progresul dumneavoastră continuu și atingerea obiectivelor noastre comune.
 
Astăzi sărbătorim, de asemenea, prietenia durabilă dintre cele două țări ale noastre. Această legătură este o mărturie a aspirațiilor comune și a legăturilor durabile dintre popoarele noastre.
 
Felicitări de Ziua Independenței, Moldova! La Mulți Ani”, se arată în mesajul transmis de însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Chișinău, Nina Maria Fite.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Tue
20
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău