Mesaj al președintelui-director general al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, la aniversarea celor 90 de ani de Radio România

  • 01 Noiembrie 2018 19:25
Mesaj al președintelui-director general al Societății Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, la aniversarea celor 90 de ani de Radio România

Dragi colegi, sunt onorat și deopotrivă bucuros să fim azi împreună, la aniversarea celor 90 de ani de Radio România. Am ajuns aici datorită talentului, inspirației, profesionalismului, devotamentului tuturor celor din viața cărora a făcut sau face parte Radioul Public.

Există câteva trăsături de identitate, comune tuturor entităților corporației, care impun atenției Radioul Public și care fac ca acesta să treacă proba timpului: onestitatea, seriozitatea și exigenta profesională. Cred cu tărie ca cel mai important lucru pe care l-a făcut Societatea Română de Radiodifuziune în cei 90 de ani de existență a fost câștigarea încrederii a milioane de ascultători. Sunt peste 4,5 milioane de oameni care aleg zilnic posturile Radio România, pentru toate lucrurile bune pe care le găsesc aici: știri, reportaje, informații, cultură, sport, muzică, divertisment, timp liber.

Doresc să vă mulțumesc pentru ceea ce este astăzi Radioul Public, pentru eforturile pe care le faceți să consolidați încrederea milioanelor de ascultători în cuvântul rostit la microfonul oricăruia dintre posturile Societății Române de Radiodifuziune, pentru sălile pline și emoția pe care o transmiteți la fiecare concert al Orchestrelor și Corurilor Radio, pentru milioanele de vizitatori ai Târgurilor de Carte Gaudeamus, pentru consecvența cu care va străduiți să aduceți teatrul radiofonic în casele oamenilor și pentru toate proiectele internaționale pe care le creați an de an și care fac din Radio România una dintre cele mai respectate instituții media din Europa.

Sunt încrezător că vom rămâne și de acum încolo în sufletele milioanelor de români care ne răsplătesc cu încrederea pe care ne-o acordă în fiecare zi.

Vă mulțumesc tuturor și vă doresc, cu prietenie, La Mulți Ani!

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău