Membrii Tineretului Liberal au protestat față de acțiunile Președintelui Igor Dodon

  • 07 Mai 2017 15:42
Membrii Tineretului Liberal au protestat față de acțiunile Președintelui Igor Dodon

Aripa tânără a Partidului Liberal a defășurat duminică, 7 mai, o acțiune de protest la reședinta de Stat față de acțiunile Președintelui Dodon prin promovarea și distribuirea panglicii Sfântului Gheorghe și prin concertul desfășurat în PMAN și marcarea Zilei Victoriei.

“Astăzi, membrii Tineretului #Liberal i-au adus lui Igor Dodon un cadou cu semnificația, ”DODON, matrioșka lui PUTIN”.

Această jucărie reprezintă adevărata față a președintelui Republicii Moldova, care vrea să demonstreze că este frumos la exterior, dar de fapt este gol și putred în interior. El nu reprezintă altceva decât interesele lui #Putin aici în Moldova, prin promovarea și distribuirea panglicii Sfântului Gheorghe, prin concertul desfășurat în PMAN și marcarea Zilei Victoriei în "Marele Război pentru Apărarea Patriei". 
Tineretul Liberal condamnă aceste acțiuni ale președintelui RM, și amintește că 9 mai este Ziua Europei, iar panglica noastră care ne reprezintă este TRICOLORUL și singura cale de pace și bunăstare este 
#UNIREA!”

 

Amintim că Președintele Igor Dodon a ordonat Armatei Naționale să scoată tehnica militară sovietică în Piața Marii Adunări Naționale.

Acesta a anunțat, într-un mesaj în limba rusă, că tehnica militară sovietică va fi expusă în PMAN începând de duminică, 7 mai, până la data de 10 mai.

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
6,24
Cer senin
Umiditate:93 %
Vint:1,03 m/s
Tue
11
Wed
12
Thu
9
Fri
7
Sat
8
Arhivă Radio Chișinău