Melitopol, bombardat de ruși. Armata lui Zelenski a reușit să doboare patru drone kamikaze într-o singură noapte

  • 23 Septembrie 2022 11:10
Melitopol, bombardat de ruși. Armata lui Zelenski a reușit să doboare patru drone kamikaze într-o singură noapte

Soldații ucraineni ai brigăzii de rachete antiaeriene Odesa a Comandamentului Aerian „Sud” au transmis că au reușit să doboare patru done kamikaze rusești în Melitopol. Cu toate astea, orașul a fost afectat de atacul nocturn al armatei rusești, scrie ziare.com.

Presa din Ucraina a publicat pe Twitter imagini cu un bloc din Melitopol, înainte și după asaltul de joi noaptea al rușilor.

Cu o zi în urmă, primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, i-a acuzat pe ruși că au organizat un „atac terorist” în centrul Melitopol, regiunea Zaporojie, pentru a acuza Ucraina că a lansat atacuri teroriste înainte de un pseudo-referendum acolo”.

Înscenările vin în contextul „referendumurilor” din regiunile ucrainene ocupate de ruși, însemnând patru regiuni care votează aderarea la Federația Rusă.

Republicile autoproclamate în regiunile ucrainene Donețk, Lugansk și Herson vor organiza în perioada 23-27 septembrie referendumuri pentru unirea cu Rusia. Ulterior, un anunț similar a fost făcut și în regiunea Zaporojie.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
17,24
Cer senin
Umiditate:42 %
Vint:5,14 m/s
Sun
17
Mon
21
Tue
19
Wed
14
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău