Medicul biofizician român, Virgiliu Gheorghe, va prezenta o conferință la Chișinău

  • 19 Noiembrie 2018 20:04
Medicul biofizician român, Virgiliu Gheorghe, va prezenta o conferință la Chișinău

Renumitul medic biofizician român, Virgiliu Gheorghe, va susține o conferință la tema "Familia astăzi, între provocări și soluții", care va avea loc la Chișinău, la invitația unui grup de părinți și pedagogi.

Conferința va marca inaugurarea unui curs de ateliere ale programului de formare "Școala Familiei", fondat de Virgiliu Gheorge, pentru doritorii din Pepublica Moldova. Acest program vine în întâmpinarea părinților preocupați de educația și dezvoltarea propriilor copii, oferindu-le, prin mai multe module, răspunsuri la diferite probleme de educație.

Una din ideile principale ale conferințelor bioeticianului Virgiliu Gheorghe constă în faptul că stabilitatea psihoemoțională a copilului pentru întreaga viață se formează în familie, de climatul pe care îl stabilesc părinții depinde sănătatea psihică și fericirea viitorului adult.

Doctor în bioetică, vice-președinte al Institutului de cercetări Psihosociale și Bioetică din București, Virgiliu Gheorghe este și autor al unor cărți de răsunet "Efectele televiziunii asupra minții umane", "Pornografia - maladia secolului XXI" ș.a.

În cadrul seminarului se va anunța programul viitoarelor ateliere cu diferite tematici: educația pentru caracter; gestionarea conflictelor; alimentația sănătoasă ș.a, la care doritorii se vor putea înscrie din timp.

Conferința va avea loc joi, 22 noiembrie, ora 18.00, în Sala de Festivități a preturii Buiucani, str. Mihai Viteazu, 2, cu sprijinul Fundației "Vasiliada".

Doritorii pot obține detalii la nr. tel 0692 60 429.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colectia de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
13,29
Cer senin
Umiditate:51 %
Vint:1,03 m/s
Tue
9
Wed
10
Thu
13
Fri
13
Sat
14
Arhivă Radio Chișinău