Meciul dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad se va juca cu porțile închise. 12 fani sârbi nu au fost lăsați să intre, luni, 13 februarie, în Republica Moldova

  • 14 Februarie 2023 12:55
Meciul dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad se va juca cu porțile închise. 12 fani sârbi nu au fost lăsați să intre, luni, 13 februarie, în Republica Moldova

Partida dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad din Conference League, programată pentru joi, 16 februarie, se va juca cu porțile închise. Despre aceasta a anunțat FC Sheriff, care se obligă să returneze banii celor care și-au procurat bilete, scrie Ziarul Național.

„Federația de Fotbal din Moldova a informat FC Sheriff despre decizia autorităților moldovenești de a desfășura fără spectatori meciul din barajul Ligii Conferințelor dintre FC Sheriff și Partizan Belgrad. În acest sens, spectatorilor care au achiziționat bilete pentru acest meci li se vor returna banii”, se arată într-un comunicat de presă al clubului tiraspolean, scrie sursa citată.

Federația Moldovenească de Fotbal nu a confirmat, deocamdată, anunțul făcut de clubul de la Tiraspol.

De menționat că cel puțin 12 fani sârbi ai clubului de fotbal Partizan Belgrad nu au fost lăsați să intre, luni seara, în R. Moldova. Potrivit Poliției de Frontieră, acești cetățeni „nu întruneau condițiile de intrare, nu aveau documentele necesare și nu au putut să-și justifice scopul călătoriei”. După o noapte petrecută pe Aeroportul Internațional Chișinău, suporterii sârbi s-au întors la Belgrad marți dimineață, cu primul zbor.

Amintim că deputatul PAS, Andrian Cheptonar a declarat că diversioniști din Serbia urmau să ajungă în R. Moldova la un meci de fotbal.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:93 %
Vint:3,09 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău