MEC anunță lansarea concursului „Premiul național pentru tineret”, ediția 2024

  • 08 Octombrie 20:40
MEC anunță lansarea concursului „Premiul național pentru tineret”, ediția 2024

Ministerul Educației și Cercetării, împreună cu Agenția Națională pentru Tineret, a anunțat lansarea concursului „Premiul național pentru tineret” ediția 2024. Această inițiativă vizează recunoașterea contribuției remarcabile a tinerilor, structurilor de tineret și angajaților din sectorul de tineret la dezvoltarea comunității, potrivit unui comunicat de presă emis astăzi, 8 octombrie, de MEC.

Premiile vor fi acordate pentru implementarea proiectelor și programelor cu impact semnificativ asupra tinerilor, precum și pentru rezultate individuale deosebite obținute de tineri. Evenimentul festiv de decernare a premiilor va avea loc la finalul lunii noiembrie.

Participanții sunt invitați să depună dosarele până la data limită de 31 octombrie 2024, ora 17:00. Învingătorii vor primi o diplomă de confirmare a titlului de Laureat al Premiului național pentru tineret și un premiu bănesc.

Condițiile de participare la concurs, criteriile de selectare și lista completă a documentelor pentru depunerea dosarului pot fi accesate aici

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:77 %
Vint:1,03 m/s
Wed
17
Thu
18
Fri
20
Sat
15
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău