Marșul Centenarului | Au mers pe jos pentru Unire 1000 de km! Bârladul, următoarea oprire pe traseu (VIDEO)

  • 18 August 2018 16:49
Marșul Centenarului | Au mers pe jos pentru Unire 1000 de km! Bârladul, următoarea oprire pe traseu (VIDEO)

După ce au parcurs pe jos 1000 de km din cei 1300 ai traseului Alba Iulia-Chișinău, participanții la Marșul Centenar ajung sâmbătă, la ora 20:00, în Bârlad, zona Confecții. Aceștia vor fi întâmpinați de o delegație din partea primăriei, de conducerea CARP „Elena Cuza” Bârlad și de locuitori din orașul natal al lui Alexandru Ioan Cuza.

Unioniștii au pornit sâmbătă de la Ghidigeni și în drumul spre Bârlad vor poposi la Tutova, unde sunt așteptați de viceprimarul comunei, cu hrană și cu câteva surprize, relatează InfoPrut.ro

Unioniștii fac apel către toți cei care cred că Centenarul înseamnă cel mai prielnic moment pentru a propune un proiect de țară nou, acela al reîntregirii naționale, să meargă pe 26 august la Prut și pe 1 septembrie la Chișinău.

Marșul Centenarului a început pe 1 iulie în capitala Marii Uniri de la 1918, Alba Iulia. De atunci, participanții la manifestație străbat pe jos cele mai reprezentative locuri pentru Primul Război Mondial și pentru Marea Unire, pe caniculă și pe furtuni.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
8,85
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
9
Mon
8
Tue
12
Arhivă Radio Chișinău