Marș al autovehiculelor și tehnicii blindate în Zona de Securitate, pregătit de trupele ruse din stânga Nistrului

  • 23 Octombrie 2018 09:12
Marș al autovehiculelor și tehnicii blindate în Zona de Securitate, pregătit de trupele ruse din stânga Nistrului

Șoferii și mecanicii din cadrul unității militare motorizate a Grupului Operațional al Trupelor Ruse (GOTR) anunță despre organizarea unui marș al autovehiculelor și tehnicii blindate în Zona de Securitate de la Nistru.

Potrivit agenției oficiale de la Tiraspol novostipmr, aceste acțiuni au loc în legătură cu pregătirea pentru rotația cadrelor în interiorul trupelor de pace rusești din stânga Nistrului. Astfel, șoferii și mecanicii prezintă rapoarte privind regulile de circulație, tehnica de securitate și verifică funcționalitatea autovehiculelor, anunță serviciul de presă al Districtitului militar Vest din cadrul Ministerului rus al Apărării, citat de www.novostipmr.com.  

Militarii din GOTR au încheiat pregătirile finale pentru exercițiile din Zona de Securitate, efectuând un marș pe o distanță de 25 de kilometri atât prin localități, cât și pe terenurile din apropierea acestora. 

Rotația cadrelor unității militare motorizate Grupului Operativ al Trupelor Ruse (GOTR)  va avea loc în perioada 23-27 octombrie, precizează sursa citată. 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer fragmentat
Umiditate:99 %
Vint:4,12 m/s
Thu
16
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău