Marius Lazurca în vizită în raionul Ungheni

  • 17 Septembrie 2015 09:14
Marius Lazurca în vizită în raionul Ungheni

Ambasadorul României în Republica Moldova, Marius Lazurca, a efectuat marți, 15 septembrie 2015, o vizită în Raionul Ungheni.

Cu această ocazie, Ambasadorul Marius Lazurca a vizitat Gimnaziul ”Paul Mihail” și primăria localității Cornova, prilej cu care a avut întrevederi cu primarul Ștefan Roșca, cu reprezentanți ai corpului profesoral și ai administrației locale.

Programul vizitei a cuprins și vizitarea șantierului Centrului Social Cultural Multifuncțional ”Dimitrie Gusti” din Cornova, proiect finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al României. 

”Existența unei instituții culturale moderne, la standarde europene în Cornova va contribui la accesul tinerilor din acest sat și din satele vecine, Condrătești, Năpădeni și Rădeni, Dereneu, din raionul Călărași la servicii culturale și informaționale de calitate și va revitaliza viața socio-culturală din aceste localități”, a declarat Ambasadorul României în Republica Moldova.

Reamintim că lucrările la Centrul Social Cultural Multifuncțional ”Dimitrie Gusti” din Cornova au demarat în luna octombrie 2014 și urmează a fi finalizate până la finalul anului 2015.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:44 %
Vint:4,63 m/s
Sat
22
Sun
17
Mon
14
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău