Marine Le Pen afirmă că poziția ei față de conflictul din Ucraina este identică cu cea a Rusiei

  • 24 Martie 2017 14:11
Marine Le Pen afirmă că poziția ei față de conflictul din Ucraina este identică cu cea a Rusiei

Marine Le Pen, liderul formațiunii populiste Frontul Național și candidată la președinția Franței, a denunțat "diplomația UE bazată pe amenințări și șantaj" împotriva Rusia, adăugând că poziția ei față de conflictul din Ucraina rămâne identică cu cea a Moscovei.

"Resping diplomația amenințărilor, diplomația sancțiunilor, diplomația șantajului, pe care Uniunea Europeană o practică tot mai des, nu doar împotriva Rusiei, ci și împotriva propriilor membri", a declarat Le Pen cu ocazia participării la o sesiune a Comitetului pentru Afaceri Externe al Dumei de Stat de la Moscova, scrie Mediafax.ro.

"În ceea ce privește situația din Ucraina, am fost unul dintre puținii politicieni din Franța care a facut eforturi pentru a-și face auzit poziția referitoare la Ucraina, identică cu cea a Rusiei", a afirmat liderul Frontul Național, care a precizat că și-a menținut această opinie încă de la începutul conflictului.

"În declarațiile mele, în mod invariabil, am indicat rolul UE în apariția și intensificarea acestui conflict", a adăugat Le Pen.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
19,24
Câțiva nori
Umiditate:52 %
Vint:3,6 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău