Marilyn Manson, vizat de o nouă acuzație de viol

  • 29 Mai 2021 18:15
Marilyn Manson, vizat de o nouă acuzație de viol

Cântărețul american Marilyn Manson a fost vizat vineri de o nouă plângere de viol, de data aceasta formulată de o fostă parteneră, care îl acuză, de asemenea, că a forțat-o să urmărească un videoclip în care agresează o tânără fană, informează sâmbătă AFP.

Plângerea formulată împotriva lui Marilyn Manson, al cărui nume real este Brian Warner, a fost depusă la Los Angeles de o tânără a cărei identitate nu a fost dezvăluită și care susține că a început o relație cu muzicianul în 2011.

Ea îl acuză pe Manson că a "violat-o în mod repetat și a agresat-o sexual".

De asemenea, potrivit plângerii, Manson i-ar fi arătat acesteia o înregistrare video în care leagă de un scaun o tânără fană, pe care o umilește și o insultă, înainte de a o obliga să bea un pahar cu urină și să o amenințe cu arma.

Un membru al anturajului lui Manson a negat acuzațiile formulate vineri, în timp ce o sursă apropiată a cântărețului a dat asigurări că a fost vorba despre "un scurtmetraj de ficțiune", în care apare o actriță adultă, înregistrare video ce nu a fost niciodată făcută publică.

Luna trecuta, actrița Esmé Bianco a depus o plângere împotriva cântărețului, acuzându-l de viol, agresiune sexuală cu caracter sadic și violențe repetate.

Mai multe femei, inclusiv actrița Evan Rachel Wood, l-au acuzat recent pe Marilyn Manson de fapte similare, pe care acesta din urmă le-a negat.

În februarie anul trecut, poliția din Los Angeles a anunțat că investighează acuzații de violență în cadrul cuplului formulate împotriva cântărețului, fapte care ar fi fost comise între 2009 și 2011, fără a dezvălui însă identitatea victimei sau a victimelor.

Sursa: AGERPRES

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
19,4
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:7,2 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău