Marian Lupu și Dumitru Diacov, la Berlin

  • 02 Iunie 2016 10:44
Marian Lupu și Dumitru Diacov, la Berlin

Liderul Partidului Democrat, Marian Lupu, însoțit de președintele de onoare al formațiunii Dumitru Diacov, efectuează, în perioada 2-4 iunie a.c., o vizită de lucru în Germania, anunță un comunicat de presă al PDM.

În cadrul vizitei, liderii PDM au programate un șir de întrevederi la nivel înalt la Bundestag, inclusiv cu conducerea Partidului Social-Democrat German (SPD), al Fundației Friedrich-Ebert și reprezentanți ai instituțiilor publice ale Germaniei, precizează comunicatul.

La Berlin membrii delegației vor avea întrevederi cu președintele Comisiei parlamentare pentru afaceri europene din Bundestag Günther Krichbaum (CDU/CSU); președintele Fracțiunii SPD din Bundestag, Thomas Oppermann; președintele Forumului Germano-Moldav, Fritz Felgentreu; președintele Uniunii Economice Germane pentru Europa de Est, Ute Kochlowski-Kadjaia; consilierul Cancelarului Federal pe probleme politice și de securitate, ChristophHeusgen.

Potrivit comunicatului, ”vizita va contribui la consolidarea și diversificarea relațiilor pe linie de partide, cât și la  identificarea unor mecanisme de cooperare mai eficienta pe dimensiunea parlamentara dintre țările noastre”.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică*Știri*Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sat
7
Sun
8
Mon
10
Tue
12
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău