Maria Ciobanu: Bătaia de joc din PMAN pe care a organizat-o ieri Dodon este și pe conștiința lui Pavel Filip

  • 10 Mai 2020 15:40
Maria Ciobanu: Bătaia de joc din PMAN pe care a organizat-o ieri Dodon este și pe conștiința lui Pavel Filip

Deputatul Platformei DA, Maria Ciobanu, a venit cu o reacție la evenimentele organizate ieri de 9 mai, criticate dur, menționând că vinovat ar fi de situația creată și liderul PDM, Pavel Filip.

„Bătaia de joc din PMAN pe care a organizat-o ieri Dodon este și pe conștiința lui Pavel Filip. Vă mai amintiți de înflăcăratul său discurs ținut în calitate de prim-ministru la Națiunile Unite? Discurs, care nu putea să nu bucure, deoarece ca un adevărat om de stat Pavel Filip cerea retragerea trupelor rusești de pe teritoriul Republicii Moldova. Ce face ACASĂ Pavel Filip? Fiind la guvernare, încuviințează în mod tacit la 9 mai dezmățul sovietic roșu-negru de pe străzile Chișinăului, cu o panglică kolorado, de care s-a dezis până și Lukașenko... Era suficient Filip să-i spună lui Dodon că strică "aliansu", dacă nu se liniștește, și nimic din ceea ce ați fost nevoiți ieri să suportați, nu s-ar fi întâmplat. Sau dacă Filip îi spunea amicului său Chicu că ajutorul frățesc din România este unul deosebit de important pentru zilele dificile pe care le trăim toți, și de o parte și de alta a Prutului, de aceea el trebuie primit cum se cuvine, adică în PMAN, credeți că Chicu s-ar fi împotrivit? Nu, firește! Comportamentul lui Pavel Filip îmi amintește de un banc cu Bulă din perioada de tristă amintire, morala lui fiind: politica externă e una, dar cea internă e alta!”, a ceclarat Maria Ciobanu. 

Menționăm că Pavel Filip nu a reacționat, deocamdată, la aceste declarații. 

CITIȚI ȘI: Reacții la organizarea marșului automobilistic de 9 mai: Cetățenii nu pot sa participe la înmormântarea rudelor de gradul întâi, iar prietenii președintelui fac paradă în număr de sute de persoane

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograf cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Cer acoperit de nori
Umiditate:85 %
Vint:5,14 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău