Mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski va efectua o vizită de doua zile în R.Moldova, în luna octombrie

  • 03 Octombrie 2018 09:30
Mareșalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski va efectua o vizită de doua zile în R.Moldova, în luna octombrie

Programul vizitei include întrevederi cu șeful Parlamentului Andrian Candu, președintele Igor Dodon și premierul Pavel Filip. El va discuta și cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare, potrivit unui comunicat de presă al Legislativului.

Stanislaw Karczewski va avea o întrevedere cu Episcopul de Chișinău al Bisericii Romano-Catolice, Anton Coșa, se va întâlni cu diaspora poloneză și va participa la concertul festiv dedicat Centenarului Recuceririi Independenței Poloniei.

Sâmbătă, 6 octombrie, Mareșalul Senatului Poloniei se va afla în nordul țării: va discuta cu diaspora poloneză din Bălți, va vizita Biserica și cimitirul catolic, muzeul și Casa Poloneză din satul Stârcea, raionul Glodeni.

Republica Moldova a beneficiat de un suport real pentru continuarea reformelor de modernizare sub formă de sprijin financiar acordat în cadrul Programului Polonez de Asistență pentru Dezvoltare. În Republica Moldova sunt implementate, cu susținere poloneză, proiecte de bună guvernare/dezvoltare regională, precum și agricultură sustenabilă și dezvoltare rurală, se mai arată în comunicat.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
12,24
Cer acoperit de nori
Umiditate:76 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
16
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău