Marea Britanie| Casa Paddy Power și-a suspendat pariurile, convinsă că bebelușul regal s-a născut deja

  • 03 Mai 2019 19:15
Marea Britanie| Casa Paddy Power și-a suspendat pariurile, convinsă că bebelușul regal s-a născut deja

Casa britanică Paddy Power a suspendat joi seară pariurile ce vizau data de naștere a viitorului bebeluș din familia regală a Marii Britanii, avansând ipoteza potrivit căreia primul copil al prințului Harry și al soției sale, Meghan, a cărui venire pe lume era așteptată la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai, s-a născut deja, informează AFP, preluată de Agerpres.

"Am suspendat pariurile pentru ziua de naștere a bebelușului lui Harry și al lui Meghan, după o creștere considerabilă a pariurilor (joi seară), ceea ce indică faptul că cineva cunoaște anumite lucruri", a declarat într-un comunicat agentul de presă al casei Paddy Power. El se declară "convins că nașterea regală a avut deja loc".

Însă această opinie nu este împărtășită de concurenții casei Paddy Power.

"Nu credem că bebelușul a venit deja pe lume", a declarat la rândul său pentru AFP Rupert Adams, purtător de cuvânt al casei William Hill. "Ar fi dificil de păstrat atât de secretă o naștere ce implică un număr enorm de persoane", a adăugat el.

Casa William Hill a propus pariorilor două opțiuni: "un bebeluș născut în aprilie" și "un bebeluș născut în mai". Ei au închis pariurile miercuri seară, nu din convingerea că bebelușul regal s-ar fi născut deja, ci pentru că luna mai a început în ziua de miercuri.

"Am suspendat deja pariurile despre sexul bebelușului pe 9 aprilie, pentru că oricare ar fi fost câștigurile pe care noi le-am oferit, oamenii au continuat să mizeze pe nașterea unei fetițe", a precizat Rupert Adams.

Casa Ladbrokes propune în continuare britanicilor opțiunea de a paria pe data, sexul și prenumele bebelușului, potrivit unui comunicat remis redacției AFP de serviciul său de presă.

După anunțul referitor la sarcina lui Meghan, pariorii au privilegiat opțiunea nașterii unei fetițe, care ar urma să primească prenumele Diana, la fel ca mama prințului Harry. Bebelușul va ocupa locul al șaptelea în ordinea de succesiune la tronul britanic.

Cu toate acestea, "pariuri de ultim minut" au fost făcute în număr mare și mizează pe nașterea "unui băiețel", a precizat Jessica Bridge de la casa Ladbrokes.

O naștere regală generează întotdeauna un număr uriaș de speculații în Marea Britanie, însă sarcina ducesei de Sussex a stimulat în mod deosebit curiozitatea publicului larg, deoarece cuplul princiar britanic dorește să păstreze o discreție cât mai mare asupra vieții sale private.

Harry și Meghan au anunțat la începutul lunii aprilie că vor "împărtăși vestea bună" despre nașterea primului lor copil după ce o vor fi sărbătorit "într-un cadru privat, în familie", spre deosebire de prințul William și soția lui, Kate, care i-au prezentat în fața presei internaționale pe cei trei copii ai lor imediat după nașterea acestora. 

Sursa: Agerpres 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
7,24
Ceață
Umiditate:100 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău