Mar-a-Lago, reședința lui Donald Trump, este focar de infecție cu Covid-19. Clubul se închide parțial din cauza îmbolnăvirilor

  • 20 Martie 2021 12:35
Mar-a-Lago, reședința lui Donald Trump, este focar de infecție cu Covid-19. Clubul se închide parțial din cauza îmbolnăvirilor

Mar-a-Lago, clubul din Florida al lui Donald Trump, dar și actuala locuință a fostului președinte de la părăsirea funcției, se închide parțial din cauza apariției unor cazuri de îmbolnăvire cu Covid-19 în rândul personalului stațiunii, conform presei americane, citate de AFP și Agerpres.

„Deoarece unii dintre angajații noștri au fost testați recent pozitiv la coronavirus, suspendăm temporar serviciile de la Beach Club și Dining Room”, a indicat conducerea clubului într-un e-mail citat de Washington Post. Numărul de persoane infectate nu a fost precizat.

Reședinția Mar-a-Lago

 

Alte servicii vor rămâne, totuși, deschise în club, a subliniat conducerea acestuia, adăugând că s-au luat „toate măsurile adecvate în acord cu directivele” autorităților federale sanitare pentru dezinfectarea spațiilor. Comitatul Palm Beach a trimis clubului un avertisment în ianuarie, după apariția unor fotografii care arătau că oaspeții nu au purtat măști la o petrecere de Anul Nou.

Clubul este programat să găzduiască o serie de evenimente la reuniunea de primăvară a Comitetului Național al Partidului Republican (RNC) din Florida luna viitoare, potrivit cotidianului New York Times.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău