Manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, 1 iunie Chișinău

  • 31 Mai 2015 19:34
Manifestări dedicate Zilei Internaționale a Copiilor, 1 iunie Chișinău

Cel mai mare concurs, cele mai multe premii pentru cei mai talentați copii!

De Ziua internațională a copiilor, 1 iunie, Primăria Chișinău invită toți copiii să descopere ”Planeta de vis a copiilor”, împreună cu Spiridon Vangheli. Un concurs de scrisori adresate lui Guguță va avea loc luni, 1 iunie, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, cu începere de la ora 12.00.

Cele mai ingenioase, interesante și creative scrisori vor fi premiate cu câte 100 de lei - locul III, 200 de lei - locul II și 300 de lei - locul I.

Un concurs de dans popular va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, pe 1 iunie, la ora 18.00. Sunt invitate grupuri de copii din toate școlile din Capitală ca să-și vor demonstreze măiestria la dans. Concursul are drept scop promovarea dansului tradițional.

Cei mai buni dansatori vor fi premiați premii de 1000 de lei - locul I, 700 de lei - locul II, 500 de lei – locul III.

Tot în PMAN, va avea loc un concert cu Alex Calancea Band, Guz, Kapushon, Tania Cergă, Cătălin Josan, Andrei Glavan, Dara,  Adrian Ursu, Akord, Mariana Bulicanu, Catharsis, Corina Țepeș și Costi Burlacu, Georgeta Voinovan, Trei amici ș.a

De asemenea, luni, 1 iunie, va fi lansat „Turnul cu minuni”. La Muzeul orașului Chișinău (Turnul de apă) vor răsuna cele mai frumoase creații, cântece, opere, poezii ale compozitorilor, interpreților, poeților naționali.   

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
16,63
Cer acoperit de nori
Umiditate:54 %
Vint:3,09 m/s
Wed
14
Thu
16
Fri
12
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău