Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principesa Sofia, în vizită la Brăila

  • 07 Aprilie 2023 19:00
Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Principesa Sofia, în vizită la Brăila

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, și Alteța Sa Regală Principesa Sofia s-au aflat vineri, 7 aprilie, la Brăila, ocazie cu care s-au întâlnit cu autoritățile locale și au vizitat mai multe obiective din municipiu, transmite Agerpres.

Reprezentanții Casei Regale au mers prima dată la Palatul Administrativ, unde s-au întâlnit cu prefectul județului, Iulian Timofei, președintele Consiliului Județean, Iulian Francisk Chiriac, și cu primarul municipiului Brăila, Viorel Marian Dragomir, cu care au avut o discuție privată.

Programul a mai cuprins o vizită la Centrul Multifuncțional Lacu Dulce, unde s-au întâlnit cu un grup de copii romi defavorizați și au purtat o discuție despre proiecte de educație și reintegrare socială, potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Brăila.

Majestatea Sa Custodele Coroanei, Principesa Margareta, și Alteța Sa Regală Principesa Sofia au participat apoi la o întâlnire cu elevii olimpici ai Brăilei, organizată la Colegiul Național "Gheorghe-Munteanu Murgoci" și la una cu reprezentanții minorităților din Brăila, care a avut loc la Teatrul "Maria Filotti". 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:92 %
Vint:5,66 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
14
Sun
14
Mon
14
Arhivă Radio Chișinău