Maia Sandu va participa, astăzi, 3 martie, la o întâlnire trilaterală cu președintele României Klaus Iohannis și cancelarul german, Olaf Scholz

  • 03 Aprilie 2023 08:29
Maia Sandu va participa, astăzi, 3 martie, la o întâlnire trilaterală cu președintele României Klaus Iohannis și cancelarul german, Olaf Scholz

Președinta Maia Sandu se va afla astăzi, 3 aprilie, într-o vizită de lucru la București unde va participa la o întâlnire trilaterală cu președintele României Klaus Iohannis și cancelarul german, Olaf Scholz potrivit unui comunicat al Ambasadei Germaniei la București de săptămâna trecută, scrie Radio Chișinău.

În cadrul întâlnirii se vor aborda aspecte cu privire la susținerea în continuare a Republicii Moldova, potrivit sursei citate.

Aflată la București, șefa statului va fi oaspetele Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei la Palatul Elisabeta. Ulterior, ea va planta în grădina Palatului Elisabeta un stejar, informează presa din România.

Maia Sandu va susține în această dimineața, începând cu ora 9:00,  un briefing în legătură cu situația Aeroportului Internațional Chișinău care va fi organizat în incinta aeroportului, potrivit unui comunicat al președinției. Evenimentul are loc înainte de vizita pe care șefa statului o va efectua astăzi în România.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri* Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
11,07
Cer senin
Umiditate:82 %
Vint:2,06 m/s
Sun
14
Mon
16
Tue
18
Wed
17
Thu
19
Arhivă Radio Chișinău