Maia Sandu: Situația actuală din Moldova convine unui grup de hoți

  • 04 Noiembrie 2020 12:38
Maia Sandu: Situația actuală din Moldova convine unui grup de hoți

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate la alegerile prezidențiale, Maia Sandu, a avut întrevederi cu câțiva dintre contracandidații săi din primul tur al alegerilor. Ea s-a întâlnit ieri cu Andrei Năstase, Dorin Chirtoacă și Renato Usatîi și a discutat despre situația politică și socială din Republica Moldova.

Într-un briefing, Maia Sandu a spus că în următoarele două zile urmează să se întâlnească și cu liderii PLDM și PUN, Tudor Deliu și Octavian Țîcu.

De asemenea, ea a declarat că va merge la o dezbatere cu Igor Dodon, pe un teren neutru, după ce în primul tur de scrutin acesta nu a participat la nicio dezbatere.

Maia Sandu a îndemnat cetățenii să iasă la vot în turul doi de scrutin și și-a exprimat speranța că va câștiga alegerile cu sprijinul tuturor cetățenilor.

Situația actuală din Moldova convine unui grup de hoți. În calitate de președinte voi fi de partea oamenilor care au muncit și muncesc. Voi fi împotriva celor care fură. Voi promova judecători onești, voi apăra interesele oamenilor de afaceri”, a declarat candidata PAS la prezidențiale.

Referindu-se la acuzațiile aduse ieri de contracandidatul său Igor Dodon, Maia Sandu le-a calificat ca o amenințare la adresa cetățenilor, subliniind că viziunile acestuia asupra Republicii Moldova duc la ură și dezbinare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău