Maia Sandu, mesaj de Ziua Salvatorului: „Mulțumesc tuturor celor care își riscă viața pentru ca noi să fim în siguranță”

  • 05 Aprilie 18:26
Maia Sandu, mesaj de Ziua Salvatorului: „Mulțumesc tuturor celor care își riscă viața pentru ca noi să fim în siguranță”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a transmis un mesaj dedicat Zilei Salvatorului, sărbătorită astăzi, 5 aprilie, în Republica Moldova.

 
„Mulțumesc tuturor celor care își riscă viața pentru ca noi să fim în siguranță. De Ziua Salvatorului, ne exprimăm recunoștința pentru miile de intervenții, operațiuni și misiuni, dar mai ales pentru cele peste 600 de vieți omenești salvate de la începutul anului.
 
Chiar astăzi, 10 echipaje de pompieri au intervenit să stingă incendiul puternic izbucnit la un liceu din capitală. Salvatorii au evacuat în jur de 1900 de copii și angajații școlii, astfel încât victime nu au fost raportate.
 
Vă mulțumim, dragi salvatori, că sunteți mereu la datorie! Le mulțumim familiilor voastre, căci știm că trăiesc întotdeauna cu grijă. Le mulțumim și părinților voștri, care au crescut oameni empatici, cu dragoste față de aproape și cu dorința de a avea grijă de alți oameni”, a trsnmis Maia Sandu într-o postare pe Facebook.
Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0 m/s
Tue
22
Wed
25
Thu
24
Fri
20
Sat
24
Arhivă Radio Chișinău