Maia Sandu, întrevedere cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie”

  • 02 Februarie 18:22
Maia Sandu, întrevedere cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu E.S. Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României la Chișinău. În contextul războiului de la graniță și al crizei energetice, Maia Sandu le-a mulțumit domnului ambasador și partenerilor români pentru sprijinul consecvent oferit Republicii Moldova.

„O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leușeni-Albița, pe sensul de intrare în România.

De asemenea, miercuri, 1 februarie, în Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetățeni.

Șefa statului a apreciat, de asemenea, sprijinul Bucureștiului în parcursul nostru european. România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie și rămâne principalul partener economic al țării noastre”, se arată într-un comunicat al președinției Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
9,24
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:81 %
Vint:3,6 m/s
Wed
2
Thu
4
Fri
8
Sat
13
Sun
13
Arhivă Radio Chișinău