Maia Sandu, întrevedere cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie”

  • 02 Februarie 2023 18:22
Maia Sandu, întrevedere cu ambasadorul României, Cristian-Leon Țurcanu. „România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie”

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu E.S. Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României la Chișinău. În contextul războiului de la graniță și al crizei energetice, Maia Sandu le-a mulțumit domnului ambasador și partenerilor români pentru sprijinul consecvent oferit Republicii Moldova.

„O noutate excelentă este testarea în perioada următoare a punctului comun de trecere a frontierei Leușeni-Albița, pe sensul de intrare în România.

De asemenea, miercuri, 1 februarie, în Moldova a ajuns primul lot de lemne din România, de peste 2000 de metri steri, care vor ajunge în curând la cetățeni.

Șefa statului a apreciat, de asemenea, sprijinul Bucureștiului în parcursul nostru european. România ne-a fost alături ori de câte ori a fost nevoie și rămâne principalul partener economic al țării noastre”, se arată într-un comunicat al președinției Republicii Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:76 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău