Maia Sandu intenționează să-l acționeze în judecată pe premierul Ion Chicu

  • 15 Mai 2020 19:19
Maia Sandu intenționează să-l acționeze în judecată pe premierul Ion Chicu

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, intenționează să-l acționeze în judecată pe prim-ministrul Ion Chicu.

Potrivit agenției INOFTAG, despre aceasta ea a comunicat pe rețelele sociale, menționând că, "în loc să se îngrijească de viața și sănătatea oamenilor, Ion Chicu spune minciuni pe bandă rulantă, la fel ca stăpânul lui, Igor Dodon".

"Într-o postare recentă, acesta insinuează că eu aș fi votat pentru concesionarea aeroportului către "Avia Invest" în toamna anului 2013 și pentru garanția de stat din 2014 după furtul miliardului (Sandu ocupa funcția de ministru al Educației în acea perioadă - "I."). De asemenea, mă acuză de reeșalonarea datoriilor "Avia Invest" acumulate din 2013 până în 2019. A mai rămas să povestească despre "30 de mii de sirieni" (un zvon lansat despre Maia Sandu în campania prezidențială din 2016 - "I.")", a menționat ea.

Potrivit ei, "toate aceste acuzații sunt false" și va merge în instanța de judecată "pentru a-i cere să-și recunoască minciunile".

"Între timp, așteptăm cu mare nerăbdare ca justiția să examineze cererea depusă de echipa mea încă în septembrie 2019 pentru anularea contractului de concesionare a aeroportului și ca procuratura să-i scoată la lumină pe toți beneficiarii acestor furturi - și cei care au primit banii pe cont, și cei care i-au primit "în geantă", a menționat Sandu.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:90 %
Vint:4,12 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău